Nuffnang

Sunday, March 13, 2011

ALHAMDULILAH


Syukur kerana masih mengizinkan hambamu ini untuk bernafas, makan dan minum. Rasa terima kasih pada Allah yang maha Esa atas rahmat dan rezeki yang masih dipanjangkan kerana menyayangi hambamu yang kerdil ini dengan limpahan rezeki dan juga ujian ini.

Terima kasih kerana telah mengurniakan anak-anak yang menyayangiku, sahabat baik yang memahami serta kawan-kawan yang sentiasa ada bersamaku mengharungi susah senang hidup ini. Biarpun banyak kelemahanku, mereka tidak mengambil kesempatan atas kekuranganku.

Kita sebenarnya tidak keseorangan biarpun selama ini selalu bersendirian, Kesedihan ini tidak mematahkan semangat juang kita. Kita perlu berjuang demi orang-orang yang kita sayang demi kebenaran yang kita yakini.

Kita akan hargai hidup ini kerana akhirnya bukan di sini.

8 comments:

 1. Selamat berjuang utk kesayangan kak. Moga kita terus diberi kekuatan utk menempuhi hari-hari mendatang. Amin.

  ReplyDelete
 2. kesian , kaki ayam je dan tak de seluar

  ReplyDelete
 3. sabar ye, kami semua bersama dan akan terus bersama selamanya.....

  ReplyDelete
 4. kakchik@ella : macih dik...nama pun lumrah dunia...:)

  ReplyDelete
 5. PM : Aym mana pakai suar...mcm2lah encik ni...tq masuk blog saya ya...

  ReplyDelete
 6. ita@cherul : tq memahami...hope leh support smpi hujung nyawa...doakan yg baik ya...

  ReplyDelete
 7. hidup ini perjuangan. kekuatan dari mereka yg tersayang yg memberi sokongan terutama dengan doa. dengan beriman bahawa semuanya ini tidak berakhir disini, kita akan sabar menantikan ganjaran, menuju kebahgiaan abadi. yg merhargai akan dihargai

  ReplyDelete
 8. ismi : Alhamdulilah, ada juga org yang sebaik Ismi. Betullah setiap isteri serta anak2 mengharapkan keahagiaan sempurna dari suami. kalau yang tak betul kita perbetulkan...insyallah

  Moga rumahtangga lagi 'berharga'...alhamdulilah.

  ReplyDelete