Nuffnang

Saturday, September 25, 2010

BERUKBAND CAP SIPUT



Nasib badan, bila dah petang-petang camni berukband kita jadi slow + lembab.

Bukan nak posting entry pun, just nak posting komen, ini pun lembab macam siput. Cian siput yang di persalahkan...hahaha. Kita rasa siput jalan pun lagi laju.


Nak je bagi komen kat Celcom (tulis je, biar dia tahu, entah-entah wat tak tahu)...hahaha. Hope malam ni jangan camni ya, kita nak posting entry...huhuhu. Tolong ya Celcom, bukan kita tak bayar bil.

Please kasi laju sikit.
Macam nak nanes kita di buatnya, demam kepialu ke berukband kita ni. Slow banget!

8 comments:

  1. DIA majuk.....sebab ct tak kasi dia bercuti..
    bawa dia pi jalan2 makan angin..

    sure terus laju...sama ngan stremexy

    ReplyDelete
  2. Siti Ruhayu Ab Rahman : Ooooo...td jalan2 umah CMG ya? Senyap2 eh. Kita baca kat entry...kita lepak rumah seharian..nnt kita bawak jauh2...sampai kesejukan..hahaha

    ReplyDelete
  3. salam..
    dah setting 3G only ke blum kt berukben tu?
    klau blum tu yg mcm siput sedut sb 3G preffered..

    ReplyDelete
  4. ct,

    kita join last minit...10 minit sblum ben sampai jb....sebab kesihatan hubby kita tak mengizinkan..

    but..alhamdullilah...suami kita tak ada apa2 masalah

    ReplyDelete
  5. sarah-najwan : Ooooo..camtu ke? Jap akk try ya...tima kasih byk2 bg info..

    ReplyDelete
  6. Siti Ruhayu Ab Rahman : ooo..cmtu..alhamdulilah

    ReplyDelete
  7. armouris : Tq bg info yg berguna...

    ReplyDelete