Nuffnang

Wednesday, October 27, 2010

DEKO-DEKO MEJA KONSOL



Rasanya dah banyak rumah memiliki meja konsol. Kita pun ada tapi yang cumil je kalu nak banding dengan badan kita yang kembang ni...hehehe. Paling penting sedap mata kita memandang...hehehe.

Atas tu kita bubuh perenjis air mawar yang kita beli kat Arab Saudi. Murah ko kat sana, menyesal tak beli lebih. Itu pun dah shopping sakan bagai...hehehe. Kita letakkan lagi lampu chemeni dan pokok lidah jin. Aiyokkkk! Jin? Ehh! Bukanlah Jin aprettt ko...hahaha

Bawah tu lak kita letak kayu bubuk (org indon kata bukan akak kata ko..ehehe) dan sebelah tu bakul antik Kita beli kat Pontian tempat jualan barang antik. Kelabu asap bijik mata akak masa ke sana, Insaf kejap je...hehehe

lagi satu korang nampak tak yang bulat2 putih tu macam helmet...hehehe. Tu cengkerang siput, tu kita beli kat Kuala Kemaman 2-3 tahun dolu.

Kita buat deko-deko guna idea sendiri. Bagilah komen, kita ni tak pandai sangat just guna kreativiti yang tak bape nak kreatif...hehehe

No comments:

Post a Comment