Nuffnang

Thursday, December 23, 2010

SYYYYYY !


Semalam waktu lunch hour semua staf dengan urusan masing-masing. Biasalah waktu rehat ni ada yang balik, pergi bank, makan dan macam-macam lagi.

Kita saje buat perangai masa tu tapi semua staf department kita tak nampak...hahaha. Sementara incik Sapu keluar makan tengahari , apa lagi kita pun ambil kesempatan...hahaha.

Kita tengok papan lagi satu belum buat apa-apa, secepat pantas kita menepek abjad-abjad. Bila jam 2.15pt incik sapu terpandang, sambil tanya sapa buat ni? Kita yang tengah buat statistik dari meja diam sambil senyum...hahaha. Dia siap cakap 'Ini mesti kerja orang GOP'...hehehe

Kita dengan muka tak bersalah pergi printer dengan rasa nak ketawa tapi still boleh control...hehehe. Sampai sekarang dia tak tahu kita yang buat...hahaha. Maaf ya incik Sapu, just gurau-gurau, tengah busy akhir tahun ni...hehehe

2 comments:

  1. slm kenal dr mimiey....

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mimiey : tima kasih dari kak CT...:)

    ReplyDelete