Nuffnang

Thursday, January 13, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME


Alhamdulilah masih di beri peluang untuk kita bernafas, bergurau senda dengan keluarga dan kawan-kawan serta masih mampu menikmati nikmat dunia yang Allah berikan selama 45 tahun.

Hari ini 13 Januari 2011 besday kita yang ke 45 tahun. Wah! Semakin bertambah usia kita, anak-anak pun makin membesar. Alhamdulilah and thank you Allah.

Berdecit-decit hp kita dari malam tadi sehingga pagi ini terima sms, call, emel ,fb
dari kawan-kawan serta keluarga juga tidak ketinggalan silent reader kita yang sentiasa mengikuti perjalanan blog kita. Ayat macam artis gitu...ngee.

Terima kasih semua sudi wish dan doakan kita yang baik-baik.

16 comments:

  1. happy birthday.... muga panjang umur

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum CT..

    Selamat Hari Jadi ..didoakan agar panjang umur, murah rezki, sentiasa ceria2.
    Moga Allah Memberkati dan merahmati kehidupan CT.

    ReplyDelete
  3. Salam Kak CT,
    Happy Birthday....moga pnjng umur, murah rezeki, sihat selalu dan semoga sentiasa dlm limpah rahmat Allah swt...Aminn.

    ReplyDelete
  4. Salam,

    hai dah balik umah yea .... aaa ... dah baca tak ucap selamt kat blog MG?
    Anyway, Hepi Besday, semoga bertambah sihat dan gembira disamping keluarga tersayang .... ari ni ada celebret tak kat mana2 restoran ke? Kena off masak ari ni sebab ari spesel utk kak CT .....

    ReplyDelete
  5. Selamat hari jadi, kak..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir kak......

    karang kongsi gambar sambut birthday yer..

    ReplyDelete
  7. hepi besday..moga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..amin

    ReplyDelete
  8. Salam Kak CT,

    Selamat hari jadi. Semoga panjang umur, murah rezeki dan ceria selalu... :)

    May Allah bless you.

    ReplyDelete
  9. Panglima Muda : Tima kasih ya wish CT.

    ReplyDelete
  10. Sal : Tima kasih ya wish CT.

    ReplyDelete
  11. Yati : Tima kasih ya wish CT.

    ReplyDelete
  12. inachomel : Macih la ya awak...kita dah tengok kat blog CMG, terharu...

    ReplyDelete
  13. Miss AnisSensuous : Tkasih ya wish CT

    ReplyDelete
  14. Citarasa Rinduan : Tkasih my dear...

    ReplyDelete
  15. CT R : Tima kasih eh....doakan akk yg baik2...

    ReplyDelete