Nuffnang

Monday, March 28, 2011

HIDANGAN TENGAHARI SABTU


Tiada yang special just suka-suka snap semalam selepas masak tengahari. Masa untuk makan seisi keluarga. Lauk orang kampung katakan!

Masak ayam masak kicap, kerang rebus, sambal, ikan pekasam dan bendi celur serta ulam timun. Masak pun dalam keadaan kelamkabut sebab baru balik dari jalan so capai apa yang mudah untuk di masak. Inilah hasilnya.

6 comments:

  1. Panglima Muda : Biasa je..x sesedap mana pun...alhamdulilah Allah beri rezeki utk makan.

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak makan kerang.last makan bulan puasa hari tu.teringin la pulak.hee :)

    ReplyDelete
  3. Miss AnisSensuous : Dah gi kedai runcit...beli kerang...hehehe.

    ReplyDelete
  4. salam ct...kerang & bendi tu kesukaan saya...bendi cicah sambal belacan...ermmm best.

    ReplyDelete
  5. norsafone : wslm...mables...hehehe

    ReplyDelete