Saturday, June 4, 2011

BLOG MASAKAN

Sumber dari http://fromintankitchen.blogspot.com

Teruja sesangat bila masuk blog masakan sejak kebelakangan ini. Bukan apa mood tengah rajin untuk mencuba pelbagai resepi yang menarik dan enak bila dimakan seisi keluarga.

Rugi rasanya kalau tak masuk blog masakan Mat Gebu@http://tiffinbiru.blogspot.com dan terkini kita suka masuk blog masam manis@http://fromintankitchen.blogspot.com

Kita suka blog masam manis sebab selain resepinya yang menarik tetapi gambar-gambar yang di hasilkan cukup menarik. Memang debooom gitew...ngeee


Sempat kita berbual dengan adik perempuan bongsu kita, dia kenal blog masam manis yang di punyai oleh Azlita, merupakan classmate semasa form 6 di SAB.

5 comments:

  1. Terima kasih CT
    Terharu rasa bila ada juga insan yg menghargai...
    adik CT satu kelas dgn ita ke masa form 6??
    siapa ek?? puas jugak ita dok ingat siapa classmate yg pangkal nama Siti dan berbinti kan Samad.
    sampaikan salam ita pada nya ye!

    ReplyDelete
  2. AZLITA AZIZ : Tkasih sudi masuk blog akk ya...alahai nama adik akk Ita juga, full name Ruzita Samad...rasanya dia dah jd pren Ita dlm fb. Dia mgajar di Kemaman, Terengganu skrg...

    ReplyDelete
  3. kita pun suka blog masak2, kak. Pasni ela nak gi intan kitchen la.

    ReplyDelete
  4. kakchik@ella : Dh masuk lom? hihihi

    ReplyDelete
  5. hello..saya blogger baru di arena..sila tunjuk ajar

    ReplyDelete