Nuffnang

Saturday, July 23, 2011

DIHENTAK ISTERI DENGAN LESUNG

Suami malang mana ni yang kena hentak dengan lesung, senduk dan pisau ni? Macam2lah perangai manusia ni. Jangan pikir, kita baca kat bawah tu... :)

Berang kerana dimarah suami, seorang wanita bertindak ganas apabila membelasah lelaki berkenaan sehingga retak hidung, selain lebam pada muka dan badan.

Difahamkan, dalam kejadian malam kelmarin, wanita berusia lewat 20-an itu menyerang suaminya berusia 32 tahun menggunakan senduk, lesung batu dan batu pengasah pisau.

Wanita itu juga hilang pertimbangan apabila bukan saja memukul suaminya, malah turut memijak dan mencekik anak perempuan mereka yang berusia 11 tahun ketika kanak-kanak itu cuba menghalang dia daripada terus menyerang suaminya yang sudah cedera.

Menurut sumber, dalam kejadian kira-kira jam 11 malam itu, mangsa dikatakan memarahi isterinya sebaik mengetahui wanita itu mengambil cuti sakit tanpa memberitahunya.


“Perkara itu hanya diketahui lelaki terbabit selepas pergi ke pejabat isterinya untuk menjemput wanita itu pulang bekerja. Bagaimanapun, rakan sekerja memaklumkan isterinya tidak bekerja pada hari berkenaan kerana bercuti sakit.

Sumber : Hmetro

2 comments:

  1. asmlkm...

    dunia dh hampir akhir zaman kan bermcm perkara yg kita x jangka berlaku telah berlaku kan..

    ReplyDelete
  2. azlina : Btl tu...tp susah nk ckp sikap orang..mana peginya akal yg Allah beri...

    ReplyDelete