Nuffnang

Friday, September 9, 2011

TULISAN2 ZAHIRIL AZIM


Cuba masuk blog pelakon zahiriladzim , kita suka cara dia menulis. Cara dia mengolah ayat sungguh puitis tapi punya maksud yang cukup tinggi.

Kita harus berbangga punya anak muda sepertinya. Rajin2 masuk blognya, memang best! Cuba baca salah satu entri yang dia posting dibawah :)


SEKADAR MENGELAP HABUK

Fuh! Fuh!

Baik, sudah bersih sikit. Tapi aku sarankan agar kamu orang ambik selangkah ke belakang sebab habuk - habuk di blog ini masih tidak sempurna bersihnya. Terima kasih.

Jadi, begitulah. Apa?

Begitulah ceritanya setakat ini. Aku terlalu - lalu sibuk yang sampai blog ini dihabukkan oleh masa, twitter pulak ada pasang surutnya, manakala Facebook pula seperti bini pertama yang menunggu suaminya lambat pulang kerana berada di rumah bini kedua.

Selanjutnya.

Aku sudah kembali di atas pentas! Ye, betul tu. Sekarang ni aku sedang menjalani latihan untuk teater terbaru oleh Rumah Anak Teater yang bertajuk "Shorteyes". Jadi, perhatikan ruang ini kerana aku akan update tentang teater ini dalam masa yang terdekat. Insyaallah.

2 comments:

 1. mmg ada gayalah penulisan dia...

  salam kak, tengs drop by my blog...awat tak follow sekali?

  saya dah follow sini..
  nice blog!!

  ReplyDelete
 2. Saya memang dah beberapa tahun dok masuk kuar jer kat blog ZA tu. Malah blog kakak dan Mak dia pun saya selalu baca.

  saya pernah beberapa kali membuat entri tentang beliau (yang saya panggey Bob), malah saya sanggup turun KL memberi sokongan semasa pelancaran buku beliau.

  Dia memang menulis dengan bahasa yang baik! Salute!

  ReplyDelete