Nuffnang

Tuesday, October 11, 2011

MY LALING


Selamat pagi blogger2 dan pelayar2 blog kita dari Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapore, UK, Arab Saudi, Ukrain, Amerika Syarikat, Jepun, Korea, Italy dan banyak lagi yang sudi meluangkan sedikit masa mengikuti perjalanan blog yang tidak seberapa nih :)




Insyallah kita akan luangkan masa pada setiap malam untuk update entri2 terbaru dan bacalah entri2 kita mengikut schedulu yang telah pun kita susun mengikut masa yang telah pun kita tetapkan.



Banyak juga kita terima dari pandangan dan komen dari blog mahu pun dari fb, terima kasih banyak2. Cuma sekarang nih mula nampak picture2 yang semakin sedikit bermutu. Kita pun masih dalam proses belajar dan terus belajar...huhuhu. Terima kasih pada rakan2 yang sudi menegur dan memberi tunjuk ajar dari alam maya.



Picture atas nih semua kucing2 kesayangan kita, Betty dan Bron. Kitty2ku yang nakal, orang sibuk panjat nak betulkan lampu, dia berdua pun sibuk nak panjat sama. Apa yang nak dibetulkan kita pun tak tahu. Notti2!

Cucilah mata tengok gelagat kucing2 kita ya....meoww!


4 comments:

  1. HAHA, Comelnye. =) Nak satu boleh?

    ReplyDelete
  2. Tatak betty, dak bron! akak syg korang! :D lebiu lah~

    ReplyDelete
  3. Salam..This blog..cute & sweet... :)

    ReplyDelete