Nuffnang

Sunday, October 30, 2011

WOW! BESTNYA NUFFNANG

Ahad, 30 Oktober 2011 dari Colindale London, UK.

Pagi nanti lepas breakfast di hotel terus menaiki tube makan angin. Weekend kat sini berjalan2lah ya. Nak buat apa lagi...hehehe. Nak ke Notting Hill, Portobello Market, Camden Market, Regent Park, London Central Mosque dan banyak lagi. pastikan kakiku penuh bertenaga...hahaha

Orang Malaysia nak ikut tak? Malam kang kita nak meronda2 lagi tapi biasa2 je tapi sejuk cuaca kat luar tuh. Redah je mokcik...hahaha. Kata super maaaaakkk!

Teringat 2 tahun yang lepas mula berjinak2 dengan blog. Kalau ingat balik nak ketawa pun ada. Yelah orang ada blog kita pun nak ada blog tapi mana ada kawan hampir dengan kita yang pandai guna blog. Memula sekali pandai posting entri, header pun ntah apa2 yang kita buat masa tuh...hahaha


Kemudian pandai sikit adjust side bar, tepek gambar2 dan letak lagu. Kekununnya macam dah maju sikit...hehehe. Tak tanya kawan langsung sebab malu menguasai segalanya. Gluppp!

Satu yang buat kita pelik tertanya2 pasal Nuffnang. Adalah terbaca dalam beberapa blog citenya pasal Nuffnang. Apa vinatang Nuffnang? Langsung tak tahu masa tuh...ngok tul...hahaha. Tak agak2 terus tanya pada seorang blogger ternama, ya hamfun sombong giler tak jawab pun. Yelah bz tahap artis...hahaha. Apaku heran, ko artis ke, penoreh getah ke, penarik beca ke, blogger terkenal ke. Argghhh! Makan nasi dan sambal velacan gak...hahaha

Tetap nak cakap bukan Mat Gebu adikku yang cumil itew ya...hehehe. 2 kali kita tanya blogger yang kununnya artis tuh. Hampeh, takpe2. Kalau dia terbaca entri nih bagus gak sekurang2nya kasi sentap sikit...huhuhu


Lepas tuh pandai2lah kita dok mengodeh sendiri. Signup pastu tepek2lah Nuffnang kat side bar. Tak keluar pulak. Uwaaaa! Tepek2 lagi, Alhamdulilah berhasil sehingga sekarang. Memang Allah suruh kita berdikari sendiri agaknya.

Dulu check akaun Nuffnang entah berapa bulan sekali tapi sekarang O...ooooo sudah mula kerap. adalah dalam 2 minggu sekali...hehehe

Baru tahu kenapa ramai blogger tepek Nuffnang kat blog masing2. Kalau nak rasa apa yang kita rasa signup Nuffnang ya. Masyuk! :)

Terima kasih Nuffnang!


3 comments:

  1. hahahaha.. me pon baru daftar nuffnang

    ReplyDelete
  2. wan habibah : oOoo..serupalah nih...:)

    ReplyDelete
  3. msti da da strt dpt income kn.huu

    ReplyDelete