Nuffnang

Thursday, November 3, 2011

BERITA DARI BENUA EROPAH


Khamis 3 November 2011 Colindale London, UK.

Subuh yang menyejukkan. Dah macam duduk dalam tilam pun masih terasa sejuknya. Kalau keluar nih perghhh nyaman sungguh...hehehe. Suhu 3'C sekarang nih, pandang luar berkabus dan nampak cahaya lampu je.

Esok pagi kita nak berjalan2 ke Bayswater, Hyde Park, Kesington Palace dan banyak lagi. Kita tak sabar nak ke Hyde Park. Kalau korang tengok banyak picture2 student kita yang tengah study disini mereka bergambar sakan dekat pokok2 tuh di Hyde Park. Nanti kita gambar2 disana ya guna DSLR yang ku heret kehulu kehilir....hehehe

Ntah dah berapa juta gambar yang kita snap gaknya...hehehe. Nanti kita upload ya, tengok sama2 korang :)

Ishhhh! Bila nak siang nih, nak meronda2 lagi...huhuhu. Suka kat sini bersih je negara dorang.


2 comments:

  1. wan habibah : mmg best tp kalu sejuk sgt pun mgigil ssangat..hi3

    ReplyDelete