Nuffnang

Wednesday, November 30, 2011

SURVEY CUTI-CUTI 2012

Semasa di Royal Park, London

Selamat malam untuk semua pembaca blog kita :)

Aisehhh! Maaflah ya dah masuk 3 hari blog kita hampir berkulat...hihihi. Tahap malas mengatasi segalanya. Sabtu kita lepak2 kat rumah, ahad kerumah kakak dan pergi shopping dekat Jusco Tebrau City. Hari ini bersama keluarga lepak rumah abah kita, makan2, tido2 dan sembang2 sampai lebam...hehehe



Sekarang tengah survey tiket flight untuk cuti-cuti 2012. Mesti kena buat awal kalau tak harga tiket flight makin naik. Tak kuasa mak! Macam nak juling mata kita tengok harga2nya yang berpatutan. Tengok juga KUL-LONDON, ala takat skodeng harga je. Bagi free boleh?



Insyallah nak juga jalan2 ke satu tempat tuh, tengah survey biar pun perginya Disember 2012. Rahsialah mana boleh bagi tau...kuikuikui

1 comment: