Nuffnang

Monday, July 9, 2012

Impian Memiliki Kamera Under Water

Tadi petang kita keluar ke Plaza Angsana dengan anak dara kita yang sorang tuh. Tujuan utama bukanlah nak shopping sakan pun, adalah sekadar cuci mata. Betulkah apa yang kita taip nih? wakaka

Adalah masuk Butik AKF Collection, Gulatis, Butik Hiasan Andaman, Butik AidiJuma (AJ), KFC dan perkara paling akhir cuci kereta.


 Picture kredit to incik google


Opsss! Ada satu tempat yang lupa nak taip, kedai  kamera Mee Too. Kita tengah survey kamera underwater. Tengah berangan nak skuba diving, idoklah yang dalam sampai ada lesen PADI tuh. Tapi kalau ada lesen menyelam apa salahnya, xtbt yang baikkan? huhuhu


 Picture kredit to incik google


Insyallah kita tengah merancang nak ke sebuah pulau yang terletak di pantai timur, jadinya kalau dah snorkeling dan skuba diving rugilah tak amik gambar, boleh simpan momen indahkan. 

Tengah merancang dengan anak2 moga impian kita nak beli kamera underwater tercapai hendaknya. Insyallah, kita percaya perkara yang baik2 selalunya Allah perkenankan.


 Picture kredit to incik google


Tadi kita dah survey kamera underwater jenama Coolpix harganya RM 1300.00 dan kalau Olympus RM 2000.00. Memandangkan kita dah ada DSLR Nikon so cubalah tanya casingnya untuk underwater, bila dia bagi tahu harga casing RM4000.00, terus gelak anak beranak. Baik beli terus kamera underwater, tak payah nak pening2 kepala...huhuhu

Alahai, bawak2lah bersabar ya kak CT oiiii...hikhikhi. Nak jugak! kohkohkoh



2 comments:

  1. Sabar..INSYALLAHHH..then share with us.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azian Elias mmg dok bsabarlah nih...hi3

      Delete