Nuffnang

Monday, July 16, 2012

Nak Hijrah? Baca Blog Kak Jee

Alhamdulilah dan selamat berhujung minggu semua. 

Segala urusan hujung minggu ini semuanya dah settle. Tadi awal pagi dah pegi breakfast dengan incik asben sebelum dia berangkat  atas urusan rasmi. 

Keja2 rumah pun dah settle, takat kita badan sorang nak makan tengahari  tak susah. Dah free nih bolehlah online, menulis entri, baca paper online, baca blog atau melayari facebook. Senanglah idup mak Temah oiii! hikhikhik

Kita baru baca blog Kak Jee @ wartawan tuh. Sekadar berkongsi apa yang dia sampaikan dalam blognya. Pandangan kita dia menulis atas keberanian perkara yang logik akal.

Cuba baca luahan hati Kak Jee " Apa yang Kjee tulis ni, adalah luahan hati Kjee. Tidak khusus ditujukan kepada sesiapa tetapi ia adalah pemerhatian Kjee secara rambang. Kjee tahu Kjee akan dihentam berbakul2 oleh mereka tetapi itu sudah menjadi lumrah. 

Ramai yang suka luahkan perasaan mereka melalui maya sebab orang tak kenal mereka. Pengecut namanya, Tetapi Kjee rasa  ada segelintir manusia yang kenal Kjee dan Kjee sikit pun tidak rasa takut untuk meluahkan isi hati Kjee. I write what I see. ''

Nak lagi cite lebih lanjutnya klik kat sini Kak Jee.

No comments:

Post a Comment