Nuffnang

Tuesday, June 25, 2013

Kulit Cantik Bersama Ag Factor

Selamat malam semua, terima kasih melayari blog saya.

Kali ini ingin berkongsi tentang kecantikan, biar pun mak Jemah tak cantik mana pun...hihihi. Pengakuan berani mati, betul memang tak cantik tapi sentiasa bersyukur dengan kurniaan Allah cukup segalanya. Alhamdulilah.



Bohonglah kalau ada manusia yang tidak mahu kelihatan cantikkan?, rasanya manusia tak normal pun mahukan sentiasa kelihatan cantik dan menawan. Apapun biarlah berpada-pada dalam mencari menghias diri.

Tadi mengoogle tetiba terpandang produk Ag Factor, pernah juga baca sekali lalu tentang produk ini dalam blog seorang doktor beberapa bulan yang lalu. Bila dah masuk website dan tengok testimoni waaaaaah, macam best je. Cer tengok sini Ag Factor.com.


 Testimoni1

Hi Ag-Factor !! Thank you so much for the amazing product...I’m about to finish my 1st bottle and i notice my skin has improved tremendously..Unbelievable..But i must say Ag-Factor is definitely pricey though compared to other anti-aging products out there..So i wonder if it is ok to take 1 pill instead of 2 a day?


Kalau kulit yang berkarat macam kulit kita nih rasanya sesuailah menggunakan produk Ag Factor..hihihi. Hasil dari pembacaan saya, Ag Factor sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kusam, tona tidak sekata, berkedut dan sensitif.  Ia akan membantu mencerahkan kulit sehingga ia kelihatan bercahaya dan tegang. Tak payah ler nak suntik botox ya kak Senah...huhuhu

Bukan sahaja bagus untuk kulit anda, tetapi ia juga mampu mendetoksifikasi hati dan organ-organ penting yang lain disamping meningkatkan lagi sistem imunisasi badan. 


  Testimoni2

 I have taken Ag-Factor about last 3 month and about to finish my 3 bottles of Ag-Factor and Praventec. I really like this product. i got a glossy and smoother skin and the best part is my blackhead become reduce and more lighter. its really amazing. i will continued this product its really doing good for me. thanks Ag-Factor .


Ag Factor terhasil secara semulajadi, membolehkan badan  bekerja dengan lebih bijak untuk menghasilkan Glutathione dan Kolagen sendiri.

Selain itu Ag Factor merupan krim pemutih di samping meningkatkan kecerahan dan sinar kulit, memberikan wajah kelihatan lebih sekata dan lembut. Ianya mencerahkan kulit  serta mengurangkan jumlah melanin yang menjadikan kulit lebih terdedah kepada sinar UV dan dengan itu kepada kanser kulit dan penuaan.

Ag Factor begitu berkesan so apa tunggu lagi? Saya pun teringin mencubanya mahal tapi berbaloi...:)

7 comments:

  1. Cara order bagaimana.....

    ReplyDelete
  2. Hi Anonymous,

    Untuk membeli dari Malaysia, sila layari pautan di bawah dan pilih kaedah pembayaran pilihan anda: http://www.ag-factor.com/home/order.php?uCountry=102&uLang=1

    Setelah pembayaran diterima, kami akan menghantar pesanan anda oleh hari bekerja berikutnya.
    Penghantaran akan mengambil masa 2-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia dan 3-4 hari bekerja bagi Malaysia Timur melalui penghantaran ekspres. Kami menjamin bahawa semua pelanggan kami menerima bungkusan mereka. Lain, sila hubungi kami dan susulan akan dilakukan sehingga bungkusan mencapai anda dengan selamat.

    Bagi Malaysia, kita menerima: Kad Kredit, Kad Debit, Paypal, Perbankan Dalam Talian (Interbank GIRO termasuk), Over-The-Counter Pembayaran oleh Kesatuan Tunai atau Barat.

    COD - Kami menyediakan Tunai di perkhidmatan Penghantaran (Untuk dipilih kawasan Klang Valley / Penang / Johor Bahru), dengan caj perkhidmatan tambahan sebanyak RM15 untuk setiap penghantaran. Anda boleh mengisi borang permintaan COD dengan mengklik ‘Order Now’. Pegawai perkhidmatan pelanggan kami akan memberi anda ihsan panggil untuk mengesahkan pesanan anda sebelum kita teruskan untuk menghantar bungkusan keluar.

    ReplyDelete
  3. thx for the recommendation batulesung. i have tried ag-factor for a month after i stumbled upon your blog :) never regret ever since. ag-factor has indeed made my skin looked fairer and smoother :)

    ReplyDelete
  4. I am also consuming Ag-Factor and their another product called Cera-5! Works wonders for me and my mum. Ag-Factor to look supple from the outside and Cera-5 to moisturize my skin from the inside.

    ReplyDelete
  5. I am also consuming Ag-Factor and their another product called Cera-5! Works wonders for me and my mum. Ag-Factor to look supple from the outside and Cera-5 to moisturize my skin from the inside.

    ReplyDelete