Nuffnang

Wednesday, October 9, 2013

Beras Herba Faiza Taj Mahal

Assalamualaikum pembaca blog semua..

Dah lama tak posting entri dalam blog ini...huhuhu. Baru ada kesempatan so gunakan sebaik mungkin. Kali ini nak share dengan pembaca semua bagaimana cara mengubah pengambilan nasi. Ceh! Macam ler aku nih pakar pemakanan...hahaha. Alhamdulillah percubaan ini nampaknya sudah berjaya bagi yang mengamalkannya. 





Kat rumah,  memang belum mengamalkan tapi dah rasa Beras Herba Faiza Taj Mahal semasa di rumah adik di Terengganu memang sanga bagus. Tak berkanji dan nasinya berderai sebijik2. Mula2 pejam mata...kikiki. Okeh je tekak akak makan so bermakna boleh direalisasikan di rumah sendiri.

Setelah discuss dengan pak incik, Insyaallah akan bertukar ke beras yang kurang kanji, Beras Herba Faiza Taj Mahal. Kena abiskan stok beras yang sediaada, idok ler membazir pulak nanti...huhuhu.  Sedekah dengan incik bubuk buat apakan? hahaha

So keputusanyang sangat bagus sebab menjaga kesihatan kami sekeluarga. Insyallah...

4 comments:

  1. Our family dah lame makan beras ni sebab one of us ade diabetes .. so the rest kene telan jugak la nasik yg tak berkanji... mmg sesuai la utk yg ade diabetes, tapi utk kami2 yg takde ape2 penyakit nih, mcm tak puas la makan nasik nih... kenyang kejap jer.. hahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis rasa ok je...abiskan beras yg ada nih pastu nak beli jgk beras herba...huhuhuh

      Delete
  2. pernah juga makan beras tak ada kanji ni...saya ok...anak2 tak suka pula...patut cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah nak jgk mencuba ..benda baikkan kan...

      Delete