Nuffnang

Saturday, September 25, 2010

RIBAN-RIBAN KEKUNUN


Korang pernah tak dapat tag dalam facebook pasal join biz cepat kaya. Ni kita nak share sikit. Secara peribadinya kita memang tak minat langsung. Selamba badaknya kita ni ekkk? Lantaklah apa aku kesah...hahaha

Sebab tu ruangan chatting kita tak suka guna, wal hal kadang-kadang nak berchatting dengan adik beradik dan ipar duai yang jauh nun tapi bila ada gangguan mahluk-mahluk tuhan paling seksa buat kita tak selesa. Terus offline. Sibuk je!

Bila dorang tag, kita dengan selambanya bagi komen " Kalau ko kaya, sure ko bagi family ko dulu. Buat apa bagi orang-orang luar macam aku ni?" Siap tunjuk pegang duit ribab-riban bagai. Berani cuba tunjuk akaun bank. Takut! hahaha, Ntah-ntah...teeeettttt

Kita memang selamba bagi komen. Dorang memang tak jawab. Mesti dalam hati kata iskkkk tak boleh, akak ni ganazz...hahaha. Peduli hape mulut kita, tangan kita nak menaip...apa aku kesah!

Kita tepek muka selamba yang tag dalam facebook pagi tadi. Nak berbangga sangat dengan duit yang riban-riban. Iya ke? Amik ko, nak glamor sgt...hahaha

Nah amik ko topeng...hahaha. Nak je kita tepek muka dia origional. Tak baguskan aibkan orang....hahaha

4 comments:

  1. betol2..
    my bro pernah kuarkan statement:
    "betul ke online facebook ble kaya? kalau gitu suh org kg ramai2 online lah"

    CT duk JB? bolehlah jadi wakil kita utk esok amen hadiah?? :D

    ReplyDelete
  2. puteri : dah jd follower akk ke? Suka menulis ya? Tahniah ya..akk ada baca dlm blog. datanglah Jb...tmpt tinggal jgn susah..tumpang je rumah akak ni...bilik ada 3 lg free...hehehe

    Amik kang hadiah tu baru tau...hahaha

    ReplyDelete
  3. itu semua tipu! GB delete je. hihihi

    ReplyDelete
  4. gadisBunga: hahaha...menyesakkan jalanraya je...:)

    ReplyDelete