Nuffnang

Tuesday, September 14, 2010

KEMBALI BERTUGAS

Belum lewat lagi untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA buat semua blogger.

Today, back to my normal routine. Masa masuk parking sebijik keta kita je yang ada...huhuhu. Dalam hati berkata 'aku silap hari ke?'...hohoho. Macam kena langgar todak parking...hehehe. Dah nak sesangat menjalankan tugas hari ini. Nah hamik ko!

Lemah longlai nak masuk pejabat macam terpaksa gitu...hehehe. Nak memulakan tugas dengan rasa tak ada mood langsung. Macam-macam kita rasa. Badan rasa penat, letih, kaki lenguh, mengantuk pun ada. Siap letak kepala atas meja...hehehe. Terlelap 5 minit.

Buka facebook tak ada mood kemudian buka blog pun serupa gak. Last kita baca paper online kisah Datuk Sosilawati...hehehe. Nantuknya!

15 comments:

  1. Jomlah 'menidurkan' diri... huwarghhhh... :)

    ReplyDelete
  2. kan kan? mood raya mana boleh campur aduk dgn keje. hihi!

    ReplyDelete
  3. Pak Nidus nak bagi tahu boss...ada orang tidur dalam pejabat...hee3
    SELAMAT ARI RAYO.
    Tunggu jadi follower ke 100

    ReplyDelete
  4. salam dan selamat hari raya CT.
    akak kat opis pun macam tu..sunyi sepi..

    ReplyDelete
  5. kakcik : Ntah yg ke berapa kali kita zzzzzz ni...hahaha

    ReplyDelete
  6. gadisBunga : cuti dah x baoe nak ada..keja aaaarrr...huhuhu.

    ReplyDelete
  7. AnisSensuous : Slmta hari raya gk...dh keja lom?

    ReplyDelete
  8. nidus2 : Hah! gi report sana...x tatut pun. Boss lg soh tido..hahaha

    ReplyDelete
  9. kak erna : sama2 la kita myepikan diri kat opis ya...kalau tak sepi kita zzzzzzzz...hahaha

    ReplyDelete
  10. Terima kasih ikuti blog Pak Karamu

    ReplyDelete
  11. PakKaramu : Sama2..bila nak jadi follower kita...ayat cam paksa plak..hehehe

    ReplyDelete
  12. belom..masih layak terima duit raya.ngee o(n_n)o lg 4,5 tahun baru keje.skrg still study..

    ReplyDelete
  13. AnisSensuous : Jom turun JB..dtg umh akk...leh bg duit raya...hehehe

    ReplyDelete
  14. Alolo..jauhnya kena p utk kutip duit raya..he :p

    ReplyDelete