Nuffnang

Tuesday, November 9, 2010

DOAKAN FASHA SANDHA BERUBAH

Assalamualaikum!

Kemana kita pergi bersepah cite Fasha Sandha. Ermm..masuk facebook orang bersembang cite dia, masuk paper online tentang dia dan masuk blog lagilah 'hot' kisah artis yang sorang ni.

Camna tu? Kita senang je 'Apa Aku Kesah' tapi sebagai orang islam nasihat kita doakan dia supaya menjadi wanita yang baik-baik. Cerita banyak pun buat dosa pulak so hope Fasha hentikan segala aktivitinya yang kurang manis di pandang masyarakat Malaysia.

Kita ni negara Islam tunaikan tanggungjawab kita sebagai wanita Islam. Berubah sedikit demi sedikit, kita percaya insyallah dia boleh berubah.

Macam ustazah pulok dah...ehehehe. Mula dah merapu kita tengah-tengah malam...hahaha

6 comments:

  1. ya btol.semoga dia berubah~amin

    ReplyDelete
  2. btl. harap-harap dia mau buka pintu hatinya utk berubah. Ajal maut tu kita tak tau bila, kan kak.

    ReplyDelete
  3. sesiapa yg sayangkan dia kene la doakan dia....

    ReplyDelete
  4. alinac lover : Hurmmm! Insyallah moga dia berubah...

    ReplyDelete
  5. Ella : Mcm ustazah la ko dik...hi3

    ReplyDelete
  6. gadisBunga : Sayang? Oooo no...no...noooooooooo...hi3 Doakan sesama umt islam...dpt pahala...

    ReplyDelete