Nuffnang

Thursday, November 11, 2010

VANIDAH HOS NONA


Yezza! Program tv yang kita paling minati, apa lagi Nona la.

Tahniah buat ibu dan isteri jelita, Vanidah Imran. Bukannya apa, kita tumpang gembira dengan pencapaian figura yang cukup dikenali dengan nama ringkas Vee ini.

Selain memiliki karier seni yang mantap, rumah tangga yang aman damai dan bahagia bersama suami dan anak-anak, laris pulak tu sebagai pelakon iklan, terbaru Vee sah menjadi hos baru program TV3.

4 comments:

  1. suke jugak! actually maya karin pun kite suke, jadi sedih la baca paper baru2 ni kata dia penyebab rating nona jatuh. :(

    ReplyDelete
  2. kehendak penonton...ubah angin..

    ReplyDelete
  3. gadisBunga : Ya betul2...akk minat sgt Maya Karin...ok apa dia jd pengacara Nona...pelik lak kata rating jatuh...ermmm!!!

    ReplyDelete
  4. princeduyong : Selalu makan roti kali ni dorang nk makan biskut plak gaknya...hehehe

    ReplyDelete