Nuffnang

Tuesday, December 21, 2010

HARGA TAYAR NAIK, PENOREH GETAH KAYO!

Wah! Kayalah penoreh getah. Makin berganda-ganda pendapatan mereka. Cuba tengok berita petang ni dalam Bharian online. Nampaknya mak Temah pakai gelang rantai kapal ler lepas ni...hehehe

Buktinya, cuba baca. Produk berasaskan getah terutama tayar naik antara 6.5 peratus hingga lapan peratus bermula bulan ini berikutan peningkatan harga getah di pasaran dunia.

Sumber : Bharian

1 comment:

  1. Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com

    Ada 20 kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar.

    Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Website akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    Nak cari bateri dan package service kereta pun ada...

    ReplyDelete