Nuffnang

Tuesday, September 27, 2011

KONVOKESYEN UTM YANG KE 47


Konvokesyen yang ke 47 baru berakhir hari ini di adakan selama 3 hari bermula hari sabtu. Wajah2 kegembiraan terpapar di raut muka para graduan yang telah menamatkan pengajian mereka.


Kita sekadar memandang dari jauh, dan sempat merakamkan wajah2 mereka yang tanpa disedari aksi2 mereka kita rakamkan dari jauh. Kalau dulu mula2 berkhidmat suka juga untuk melihat mereka di dewan tapi semua sudah berlalu. Tak kuasa mak! :)Setiap kali ada majlis konvokesyen makanya UTM jadi sesak dengan kehadiran ahli keluarga masing2 yang membawa kenderaan masing2. Mungkin mereka meraikan orang yang tersayang dalam ahli keluarganya. Jangan cakaplah parking semua penuh. Nasib tak ada en Mat dan kak Senah yang bawa rombongan cik Kiah...hehehe. Kalau tak bertambah2 penuh sesaklah UTM :)Huh! Esok boleh tarik nafas lega untuk kita pandu kenderaan. Jalan pun dah tak di tutup sana sini, leganya.

4 comments:

  1. uwaaaa samalah..baru lega bawa kete dlm UTM ni..taklah sesak sana sini...hehehehe..

    ReplyDelete
  2. Yatie : meronda ok lg...kita ni yg nak datang keja, kuar minum dan nak balik...bila kuar minum balik dah takde parking...terpaksa parking jauh..menapak...sampai opis bpeluh2...grrrr :)

    ReplyDelete
  3. ziraziz : Nih mesti student sini ehhh? :)

    ReplyDelete