Nuffnang

Monday, February 13, 2012

HUTAN BANDAR MPJBT : BERIADAHIni kejadian minggu lepas yang baru kesempatan untuk kita update. Cite basi tak kisahlahkan, janji jangan makan lauk basi...kohkohkoh. Apa kita merepek nih...hahaha. Biasalah cuti hujung minggu kemudian bersambung cuti Maulidur Rasul dan Hari Thaipusam yang agak panjang. Sampai boring yang teramat sangat duduk dirumah.

Kita calling2 adik ipar ajak dia dan anak2nya sekali ke Hutan Bandar MDJBT. Cari apa? Ketam, kerang, kupang....hehehe. Owhh! Tidak sekadar keluarkan peluh. Puas kita berjalan bersama kanak2 Ribena sambil melayan celoteh dan keletah dorang. Layan je la haku meyh!

Ramai juga pengunjung yang datang ke Hutan Bandar nih, memandangkan cuti umum masing2 tiada urusan penting dan tidak berkerja so ramai yang beriadah bersama family dan rakan. Macam2 aksi kita tengok.

Kaki layang2 jangan citelah, layang2 bersimpang siur di ruang udara...hehehe. Kita jadi pemerhati bebas je...huhuhu. Seronok jugakan tapi panaslah kena berjemur. tak kuasa mak dari menanggung risiko sakit kepala :)No comments:

Post a Comment