Nuffnang

Sunday, March 25, 2012

SAKIT KAKI TAHAP MAK NENEK

@ Rumahku Syurgaku





Hari jumaat memang rehat panjang. Dah tak tahu nak buat apa kita pun membelek2 isikandung dalam images hp yang ntah kurun keberapa kita tak menjengok kat situ...hihihi

Banyak pulak picture kita dalam folder images. Antaranya gambar2 sewaktu di London. Baik kita sharekan dan boleh simpan kenangan nih dalam blog...kuikuikui


Masa amik gambar nih otak tengah mengong...kahkahkah. Kenangan jalan bertiga di tengah bandar kota London. Oleh kerana dah penat giler bershopping, kawan kita ajak mencari perfume pulak. Hati nak membeli lagi tapi kaki penat tahap giler...huhuhu


Bila dah sampai depan kedai, kita duduk kat bus stop dan membiarkan kawan kita yang berdua tuh mencari perfume. Penat tahap mak nenek masa tuh. Kalau boleh cabut, nak je kita cabut picit2, rendam air suam kejap, lap2 kemudian pasang balik kaki tuh...hahaha. Memang penat yang tak terkata, kat Malaysia jalan sikit pun nak naik keta. Ngegada! Hamik ko...hahaha


Dalam masa duduk2 melayan kaki yang tahap nak tercabut, sempat snap picture sendiri guna hp...wakakaka. Perasan lor sendiri....kuikuikui. Lantaklah omputih tengok kita. Apa aku kesah, ntah2 dia lebih dari kita...hahaha


Dah agak2 rileks kawan berdua tuh tunjuk kat kita, dorang dah memborong perfume. Jelez! Kita pun terus memborong sama. Nak sampaikan Colindale tahan je penat kaki yang tahap nak tercabut nih. Memang penatlah tapi itulah kenangan yang kita tak boleh beli dengan wang hengget.


Huh! Seronok bila dikenang....:)


2 comments:

  1. Kamsiah : salam kenal jgk dari akk ya....rajin2 masuk sini...hihii

    ReplyDelete