Nuffnang

Friday, April 6, 2012

ISTERIKU LELAKI


Hurmm! Macam kita kenal itu plaintif. Tak kisahlah kenal atau sebaliknya, kita semua kena ambil pengajaran dari kes tersebut untuk kebaikan keluarga masing2. 

Hidup ini mudah kalau tidak mencari sebarang masalah, jagalah diri dan hiasi peribadi. Insyallah. Cuba baca kat bawah.


Selepas setahun melayari bahtera perkahwinan, barulah si suami mengesyaki isteri ketiganya, pengusaha butik kecantikan adalah seorang lelaki.

Ini menyebabkan bekas dekan di sebuah institusi pengajian tinggi awam, Dr Bahrom Sanugi, 61, memfailkan faraq (membubarkan perkahwinan) dengan Sri Wani Choo Abdullah, 37.

Peguam Syarie, Muhammad Hafiz Ab Rashid yang mewakili Bahrom memberitahu wartawan di Mahkamah Tinggi Syariah di sini, semalam, Bahrom selaku plaintif memfailkan permohonan faraq itu pada 17 Januari 2011 di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur.

Katanya, anak guamnya juga hanya menyedari dia mengahwini seorang lelaki pada penghujung 2010 iaitu setahun selepas mereka berkahwin di Songkhla, Thailand, 19 Ogos 2009.

Anak guamnya turut mempunyai bukti, termasuk sijil lahir serta nombor kad pengenalan Sri Wani yang menyatakan dia adalah lelaki berdasarkan nombor terakhir iaitu nombor ganjil. 

Sumber Hmetro.


6 comments:

 1. ish... macam macam sekarang dunia ni....

  p/s : alamak buka je keluar lagu cerita nora elena terus ternampak aeron hehehehe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joanna Yunus : Betul, dunia akhir zaman. Dah tua tuh, cukup2lah ...hihihi

   Delete
 2. seram sejuk dengar lagi ni kak.tak tau nape....maybe sebab terlalu menghayati citer nora elena tu kot....syok!!! meremang bulu roma (tangan tau)

  ReplyDelete
 3. Ape la,,,ramai wanita lg kat muka bumi ni,same jenis juga yg dia nak.

  ReplyDelete
 4. Dia tk tau la bini dia laki2.

  ReplyDelete