Nuffnang

Tuesday, May 15, 2012

MAKAN2 @ RESTORAN SINGGAH SELALU

Malam minggu 2 minggu yang lepas kita bersama family makan di Restoran Singgah Selalu Danga Bay. Actually dah beberapa kali makan di Restoran Singgah Selalu tapi di Umall, kali ini sesaja nak ubah selera makan di sana pulak.

Pelik malam tuh ramai giler pengunjung yang datang mungkin malam minggu tambahan dengan penduduk dari Singapura juga pak dan minah arab turut sama ada memeriahkan malam tuh.

Ramai yang rekomenkan tempat ini, so kita mencuba. Betul ke seperti dikata? lazatkah?







Pandangan peribadi, bagi kita biasa2 je, ikan stim dia not bad cuma suka udang goreng mentega yang cukup mabeles :)

Servis yang lambat sampai mungkin terlalu ramai sangat customer. Nasi, udang, sayur, tomyam dan dessert dah sampai, almost setengah jam baru ikan stim sampai, dah nak selesai makan pun. Puas meratah ikan...hahaha. Kita ada order kerabu pelam dan sotong goreng tepung sampai dah nak bayar tak muncul2  last cancel order. Huh!











Tidaklah puashati dengan seperti yang dikata. Orrr! Mungkin kita tersilap pilih menu? Takpe, maybe one day nak datang lagi. Sekali singgah, mungkin kita datang pada masa yang tak tepat pada masanya kot? hihihi












Sepatutnya mungkin boleh googlekan dan taste ianya sendiri. Overall, in term of makanan, just OK. In term of service, I'm, not happy.

Apapun, once again. One day, mungkin saya akan  datang lagi dan order makanan lain pula di restoran ini . Maybe...:)

  

4 comments:

  1. Hi CT...saya pun baru pegi restoren singgah selalu dan dah upload dalam blog.
    Senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal tempat2 makan menarik yg saya pegi. Kebanyakan nye di area JOHOR sebab maklum la orang johor.

    by the way menarik entri2 blog u banyak tempat melancong

    jangan lupa register dan follow blog saya ok baru la ceria skit hehe TQ TQ TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papa-NtiQ : macih sudi masuk dan membaca entri2 yg x seberapa nih...jap ya nnt saya masuk blog u...

      Delete