Nuffnang

Sunday, June 10, 2012

Ben Ashaari @ Nona, TV3

Ehem2 tadi kita menonton rancangan Nona @ TV3. Owh! Itukah Ben Ashaari yang sangat popular di blog  kalau nak dibandingkan dengan kita blogger tahap sekecil zarah nih...hukhukhuk.


Kredit to Que Achmad

Ben Ashaari nih apa yang kita nampak tak pernah henti untuk posting entri saban hari. Oooh! Baru kita tahu si dak Ben nih dah berhenti kerja. Baguslah tindakan yang dibuat cukup berani, sekurang2nya yakin dengan diri sendiri.

Sekarang nih pelbagai sumber boleh dilakukan dari rumah yang penting rajin. Dunia sudah berubah bukan macam zaman dulu lagi, perlu keluar rumah untuk mencari rezeki. Guna jari pun dah boleh...kuikuikui

Anyway untuk Ben Ashaari selamat maju jaya dan kekal bahagia selalu hendakNya. Jangan malu jadi mr. Mama kerana belum tentu mr papa yang wujud dimukabumi ini bertanggungjawab yah!....kuikuikui



5 comments:

  1. Ada juga tengok BA di Nona tadi. Blogger yg berjaya...berhenti kerja adalah pilihan yg bijak!

    ReplyDelete
  2. Teratai : Yah! Betul tuh, yakin pada diri sendiri.

    ReplyDelete
  3. Kita mmg boleh buat duit dari hujung jari kita je di umah. Ramai yg dah bejaya...Kak Asha jugak buat duit di umah tanpa kena pi pej n jem kat jalan...syok kan?

    ReplyDelete
  4. ashamami : Owh! Iya ke...baguslah akk nih...buat apa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe hanya trader forex sepenoh masa...

      Delete