Nuffnang

Wednesday, July 17, 2013

Ceupacs: Bonus Aidilfitri Satu Keperluan

Salam untuk semua. Awal pagi aku dah baca paper online, lepas sahurkan tak tahu nak buat apa jadinya baik membaca dan boleh dikongsi dalam blog untuk tatapan umum.

 


                               
Ada berita tentang bonus khususnya penjawat awam yang macam aku ler...huhuhu. Apa lagi cer bonuslah kalau nak menjelang raya nih. Tajuknya Ceupacs: Bonus Aidilfitri satu keperluan...kikikiki

Bijak2 permainannya. Akulah salah sorang yang tumpang gembira kalau usaha dorang berjaya. Cuepacs hari ini menggesa kerajaan supaya mempertimbangkan pemberian bonus setengah bulan gaji kepada 1.4 juta penjawat awam di negara ini menjelang sambutan Hari Raya Aidilfitri.

Selanjutnya boleh baca kat Sinar

2 comments:

  1. JM pun gumbira ugak bila dgr berita ni..mudah mudahan dapat bonus tu aminn :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari pakat ramai2 mengaminkan...hihihi

      Delete