Nuffnang

Thursday, November 21, 2013

Tetamu Malam di Villa Nabila

Ini juga cerita tentang Villa Nabila bertajuk 'Tetamu Malam di Villa Nabila' yang saya petik dari sumber Harian Metro. Sekadar suka-suka simpan buat rujukan dan tatapan umum. Huwaaa! Sangat rajinnya aku kan? hahaha

Jom baca petikan dari Harian Metro
Di sebalik cerita pelik dan menakutkan, Villa Nabila di Jalan Skudai berhampiran Teluk Danga di sini, terus menerima kunjungan orang ramai sejak awal malam dan kehadiran tetamu tidak diundang yang silih berganti itu tidak berkurangan hingga tengah malam tadi.

Menjelang tengah malam ini, dianggarkan 400 orang kebanyakannya remaja bertumpu ke kawasan banglo yang disenaraikan sebagai lokasi berhantu oleh sebuah portal pelancongan berpangkalan di Amerika Syarikat, Expedia.
Tanpa takut atau bimbang dengan khabar angin tentang kehilangan 23 daripada 30 remaja di Villa Nabila itu, orang ramai melanggar garisan kuning yang dipasang pihak berkuasa untuk meninjau persekitaran dan dalaman banglo usang itu.

Malah, ada remaja yang menjerit dan membuat bising di dalam banglo berkenaan untuk tujuan bersuka-suka dan membuat kecoh.

Terima kasih dan kredit to Harian Metro


No comments:

Post a Comment