Nuffnang

Sunday, November 23, 2014

Family Day @ Kukup Golf resort

Assalamualaikum.

Alhamdulilah untuk diri ini dan semua pembaca blog saya. Sihat selalu hendakNya dan hidup dalam keredaan Allah. Terlalu lama rasanya tak update blog ini...huhuhu. Bzlah, banyak alasankan...hihihi





Perancangan Allah sangat cantik untuk ahli keluarga kami. Alhamdulilah. Kami dok berbincang family day ahli keluarga Hj Samad. Tarikhnya biarlah rahsia...kikikiki. Gedik tul! Meow2...hahaha

Puas sembang pasal family day nih dari mata bertentang mata, group whatapps sehinggalah keputusan muktamad. Hasilnya Kukup Golf Resort menjadi destinasi pilihan kami semua. Bagusnya family kami tak banyak karenah biasanya setuju! Muafakat itu yang penting dalam kekeluargaan. Insyallah.

Yuhuuu! Idea mak jemah berjaya jugak untuk tahun ke 2. Adik beradik semua setuju. Dari asalnya nak ke Thailand, Cameron dan nasib tak sebut London...huhuhu. Kalau ke London kita jual ler bulu2 roma yang sediaada...hahaha

Inilah masanya kami dapat bersama seisi family memandangkan cuti sekolah. Dapatler bergosip2 bersama...miahaha. Eh! Idok ler I muslimah sejati no gosip2 ya...hahaha

Kenapa memilih Kukup Golf Resort? 1st tempatnya ada swimming pool, anak2 buah yang tecit2 tu suka berendam kat pool termasuklah jugak mak bapaknya...hahaha. Kita suka sebab ada gym...kikikiki. Bajetnya haku...miahaha

Tunggulah dengan cerita family day kami ya pada bulan Disember 2014. Banyak aktiviti nak kami buat selain sukan, ke pulau Kukup dan macam2 lagi.

2 comments:

  1. Salam. Hee saya menunggu ceritanya kukup resort sudah lebih 4 bulan ini.

    ReplyDelete
  2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete