Nuffnang

Tuesday, April 10, 2012

EKSKLUSIF : LUAHAN SRI WANI, ISTERIKU LELAKI


Cite sensasi di Sinar Harian meluahka isihati Sri Wani yang dikatakan dia adalah lelaki oleh suaminya. Huh! Macam2lah. Pening akak nak memikir. Tak kuasa mak nak....hihihi
Pengusaha butik yang mencetus kejutan setelah kes mahkamah mengenai status jantinanya dipaparkan di muka hadapan akhbar semalam, tampil meluah suka dukanya sejak bergelar isteri. 

Sri Wani Choo Abdullah, 37, berkata, dia tetap sayang kepada suaminya, Bahrom Sanugi, 61, bekas dekan universiti tempatan walaupun dilanda pelbagai dugaan.

“Biarlah apa orang nak kata; Tuhan mengetahui segala-galanya,” katanya dalam nada sedih, tetapi yakin, dalam temu bual eksklusif dengan Sinar Harian. 

Dalam laporan semalam, bekas dekan itu, yang mengesyaki isterinya lelaki memfailkan permohonan membatalkan perkahwinan di Mahkamah Tinggi Syariah, kelmarin. Bahrom bertindak demikian selepas setahun mengahwini isteri ketiganya itu, yang memeluk Islam, pada 2001.

Peguam Bahrom, Muhammad Hafiz Ab Rashid berkata, anak guamnya menikahi Sri Wani pada 19 Ogos 2009 di Songkhla, Thailand dan mendapatkan sijil nikah di Kedah.

Menyedari isterinya seorang lelaki, Bahrom membuat aduan di Jabatan Agama Gombak dan diarah untuk berpisah sementara pada 23 November 2010.

Sri Wani, yang berasal dari Bentong, Pahang, memfailkan bantahan terhadap permohonan suaminya dengan mendakwa dia dianiaya.

No comments:

Post a Comment