Nuffnang

Sunday, August 17, 2014

Jamuan Raya UTM 2014

Syukur Alhamdulilah dengan kehidupan kini. 

Masih mood raya jadinya masih nak cerita raya.  Hari ini 17 Ogos 2014 momen indah sempena jamuan Raya UTM yang nak saya kongsikan bersama pembaca dalam blog ini. Kalau sebut jamuan raya tajuknya makan-makan daaaa.







Masih bahang raya jadinya sekadar masukkan pic for some makan2, minum2, laughter and to have some fun bersama-sama pembaca blog saya. Boleh kan? hahaha







Kemain lagi masing-masing bergaya sakan mengenakan baju ada yang kembang semangkuk dan beropol2. Aku jugak biasa2 je....hihihi. Jujur aku tak boleh pakai baju ropol2 nih, aiiii mak stress. Huh macam scallop curtain ko...hahaha. Masing2 kan...











Aku ada kerojer kat rumah yang dah melambak so kali nih upload picture aje ya. Nanti aku cerita lagi pasal raya. Korang layan ya picture2 aku kat atas tuh. Byeee..


3 comments:

  1. walaupun raya dh abis,rasa seronok jer layan gmbr2 tu...happening jer..best2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Salmizah..ya mmg happening sgt bila sesekali bkumpulkan...:)

      Delete
    2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete